Turistička agencija  „Feel  Bosnia“ nalazi se u Konjicu u staroj jezgri grada, na dva minuta hoda od Stare kamene ćuprije. Glavni cilj našeg poslovanja je razvoj i jačanje turističke ponude kako u Konjicu, tako i širom Bosne i Hercegovine. Cilj nam je predstaviti Bosnu i Hercegovinu u najboljem svjetlu onako kako i zaslužuje. Naime, zemlja koja je bogata i raspolaže sa mnogo potencijala i  prirodnih ljepota, kao što suprelijepi gradovi, sela , planine, rijeke, vodopadi, čist i nezagađen zrak, pitka voda, tradicionalna domaća kuhinja, gostoljubivi domaćini, mnoštvo flore i faune nisu dovoljno predstavljeni i iskorišteni u turističkoj ponudi, jer uvijek može bolje i više. Također nastojimo  da aktivno radimo na ponudama putovanja prema raznim svjetski poznatim destinacijama.

Kontakt informacije

Ul. Šehidska 5, 88 400 Konjic
+387 36 728 800
info@feel-bosnia.com

Naša glavna misija je pružanje najbolje usluge klijentu , jer  u našoj agenciji, klijent je na prvom mjestu . Zadovoljan klijent će ponovo doći ili će napraviti preporuku. Trudimo se i zalažemo da korak po korak proširujemo naše poslovanje i imamo viziju stvaranja velike agencije , koja će biti prepoznatljiva , ne samo u Bosni i Hercegovini ,već i diljem svijeta, a uz svoj rad će  doprinositi  i zajednici .

U našoj ponudi nudimo višednevne aranžmane za posjetu i odmor u Bosni i Hercegovini, sve vrste  hotelskih, apartmanskih i rezervacija u privatnom smještaju i turističkim naseljima, transfere putnika, jednodnevne i višednevne izlete i putovanja. U ponudi je i rafting rijekom Neretvom, kao simbol našeg grada Konjica, posjeta Titovom bunkeru Ark D0, planinarenje, kao i sve druge usluge na zahtjev naših klijenata koje su u domeni naše agencije.

Cilj nam je iz godine u godinu proširivati ponudu sklapajući ugovore sa kvalitetnim turoperatorim-našim partnerima, a pri tom zadržati i unaprijediti postojeći kvalitet.

© 2020 Konjic Tourism

c9d204f5-e1d6-43d2-ad09-d16100cb701b

Development by Lilium