Villa Neretva

inexcusably Djelatnost: Rafting usluge, Fly fishing/ ribolovni turizam, ugostiteljske usluge, usluge smještaja (smještaj u domaćinstvu, sobe i apartmani.

SOBE APARTMANI
Dvokrevetne 8 Apartman (6 kreveta) 1
Četverokrevetne 2 Apartman (8 kreveta) 1
Dodatni sadržaji
Bazen  za goste pansiona, restoran, vanjski  roštilj  na  raspolaganju  gostima.

Kontakt informacije

Lađanica bb, Glavatičevo 88 400 Konjic
+387 61 837 617 +387 62 796 374
info@villa-neretva.com

O vili Neretvi

Naša pažnja i iskustvo su nam omogućili zadovoljenje najzahtijevnijih i najosjetljivijih gostiju. Naše gostoprimstvo, uslužno osoblje i jedinstvene ponude već razvijenog i dobro poznatog eko i seoskog turizma, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Nalazimo se u mjestu Glavatičevo, nadomak Konjic grada udaljenog svega 30 km istočno od istog. Naime, naš objekat je smješten u jedinstvenom dijelu hercegovačkog krajolika i jedinstvenog bisera Hercegovine, Boračkog jezera, udaljenog 8 km od našeg objekta. Ambulanta i prodavnica udaljeni su samo 1,2 km od nas. Po mogućnosti možemo obezbijediti jelovnike za: sportske grupe, vegetarijance, dječije izlete, seminare. Naš objekat Vam stoji na raspolaganju tokom cijele godine i predstavlja neiscrpan izvor jedinstvenih čari i blagodati prirode u bilo koje doba ili vrijeme da se odlučite nas posjetiti. Pansion Villa Neretva je pravo mjesto za odmor porodice i organizovanih grupa. U mogućnosti smo održavati razne seminare kao što su edukativne i sportske obuke, zbog blizina planina rijeka i jezera. U blizini se nalazi prodavnica i ambulanta, udaljeni svega 1,2 kilometara.

buy disulfiram online cheap Posebna ponuda: Organizujemo višednevne izlete i ribolov na rijeci Rakitnici, kao i mogućnost fish-rafting (spust niz rijeku sa pauzama na atraktivnim mjestima za ribarenje). Mnoštvo aktivnosti u kojim možete ovdje učestvovati su razne posjete kanjonu rijeke Neretve, Rakitnice i obližnjem Boračkom jezeru.

Jedinstvene sportske aranžmane možete doživjeti sa stručnim osobljem i vodičima Villa Neretve kao što su npr: odbojka, stolni tenis, mountain bike, rafting, fly fishing (mekousna pastrmka) itd. Blizina naših planina Prenja, Visočice i Bjelašnice nudi mogućnost organizacije HIKING i MOUNTAIN BIKE tura.

Posjedujemo i terensko vozilo za 9 osoba uz pomoć kojeg možete posjetiti sve ove lokacije u kratkom roku. Blizina Bjelašnice nudi i posjetu malom tradicionalnom selu Lukomir gdje naši gosti mogu posjetiti stare katune i vidjeti kako ovi ljudi preživljavaju u surovim zimskim uvjetima.

© 2020 Konjic Tourism

c9d204f5-e1d6-43d2-ad09-d16100cb701b

Development by Lilium