O agenciji

Pozivamo vas u Bosnu i Hercegovinu, kako bi otkrili njena magična mjesta, rijeke, jezera, sela i planine.  Koryazhma Naš cilj je prezentirati ljepote Bosne i Hercegovine svim našim klijentima kako bi im pružili istinski doživljaj ove prelijepe zemlje.

U pratnji naših lokalnih vodiča ponuditi ćemo vam izlete na različita mjesta kako bi bolje razumjeli našu zemlju. Naše ture su prilagođene svima, da bi svi zavoljeli i uživali u Bosni i Hercegovini. Šta god da željeli, bilo da želite uživati, odmarati uz jezero, ili želite otkriti srednjovjekovnu kulturu, naučiti nove vještine raftinga, okusiti duh poljoprivrednog – farmerskog života, istražiti naše planine, Visit Bosnia tim ima za svakog po nešto, spremni smo provesti Vas kroz vaš nezaboravan odmor.

U našoj ponudi možete naći izlete, jednodnevne izlete i višednevni aktivan odmor za male grupe. Ukoliko u našoj ponudi ne pronađete ono što želite, samo nam recite svoje zahtjeve i mi ćemo stvoriti vaš odmor iz snova. Naši su vodiči poznati zbog znanja, pažnje i komunikacijskih vještina, kao i strasti s kojom predstavljaju zemlju. To su osobine koje svaku posjetu Bosni i Hercegovini čine ugodnom, zabavnom i nezaboravnom.

Kontakt informacije

Ul. Stara čaršija bb, poslovni prostor 4, 88 400 Konjic
+387 60 306 9600
info@visit-bosnia.ba
booking@visit-bosnia.ba
Ruralni turizam, Hiking, Rafting, Fly fishing, Dnevne ture, Excorted tours, Aranžmani za omladinu, Smještaj, Gastro ponuda.

© 2020 Konjic Tourism

c9d204f5-e1d6-43d2-ad09-d16100cb701b

Development by Lilium